Wij en de Boerderij

Zorgboerderij de Hardel Hoeve is van oorsprong een gemengd bedrijf, met varkens, koeien en kippen. De derde generatie heeft het bedrijf opgesplitst in een varkenshouderij en een melkveehouderij, beide erven zijn hierdoor met elkaar verweven.

Het ontstaan van de naam reikt tot ver in het verleden. In 1349 werd het gebied vlakbij de boerderij ‘Hardel’ genoemd. Dit kon meerdere betekenissen hebben, zoals een plek met vastere bodem dan het omringende land, een open plek in een haagbeukenbos of oordeel, waar later de Oordeelsestraat naar vernoemd is.

Joyce zag als vierde generatie haar kans om op de voormalige melkveehouderij, haar passie voor het begeleiden van mensen met een hulpvraag te combineren met haar droom. Om samen met haar ouders een zorgboerderij op te starten, zodat het een heus gezinsbedrijf blijft.

Zorgboerderij de Hardel Hoeve vind multidisciplinair werken erg belangrijk, ons team kent o.a. de volgende opleidingen: Orthopedagogiek, SPH, Logopedie, Pedagogiek. Daarnaast zijn er bijscholingen gevolgd omtrent Cognitieve Gedragstherapie, Systeem Therapeutisch werken, prikkelverwerking, snoezelen, seksuele ontwikkeling, medicatie, BrainBlocks, Praktioner Autisme, Vaktraining Interventie met Paarden e.d. Waarbij we ook geregistreerde SKJers hebben.

Onze boerderij is structureel van maandag tot en met zaterdag geopend, logeer weekenden geopend in overleg.

Volg ons op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes!